Formuler Z mini

De Z mini van Formuler is de eerste Android TV stick van Formuler op de markt. Na jarenlange dominantie van Formuler op de IPTV kastjes markt hebben ze een nieuwe route ingeslagen. De dongle markt is een vrij onbekende markt met betrekking tot IPTV systemen.

De Z mini draait op de nieuwste android 12 variant en biedt ondersteuning voor alle tv’s met een HDMI poort. Met spectaculaire specificaties zoals dualband wifi en LPDDR4 2GB RAM geheugen is dit een voorloper op alle andere dongles die momenteel aangeboden worden op de markt.

Wat deze dongle ook onderscheid van andere is dat de beste IPTV client erop staat. MytvOnline 3 komt met een gestroomlijnd en nieuw design met geΓ―ntegreerde Google spraak functionaliteiten. Dit sluit aan op de ergonomische bluetooth afstandbediening die wordt meegeleverd met de Z mini.

Naar onze mening is dit een baanbrekend product voor de IPTV boxen markt. Dit straalt vernieuwing uit en dit is de toekomst. De Formuler Z mini is vanaf 13 maart te verkrijgen bij ons in de winkel en in de online webshop.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top
Selecteer je valuta