Formuler-Z10

De Formuler Z10 is de langverwachte opvolger van de Formuler Z Alpha. De Alpha was verleden jaar helaas uit productie gehaald. Met dit nieuwe model maakt Formuler zich klaar voor een drukke release.

De Z10 is een aantrekkelijk model met precies de juiste specificaties. De Z10 draait op de nieuwste Android 10 software en ondersteund daarnaast Widevine level 1 waardoor je alle soorten apps kunt draaien op de box. Het model is een upgrade ten aanzien van de voorganger. 2GB DDR4 Ram zorgen er voor dat je alle programma’s vlekkeloos kunt draaien op de box. 8GB intern geheugen, Dual band Wi-Fi en 4k 60fps HDR+10 al deze specificaties zorgen voor een optimale ervaring op het kastje.

Het apparaat heeft een compact en slim design. Dit maakt het ideaal voor de gebruiker die het apparaat veel verplaatst. We kunnen concluderen dat Formuler Z10 een mooie toevoeging is op de Z10 series.

De Z10 is vanaf 13 mei 2022 te verkrijgen bij Media4You. Wil je gegarandeerd de box op de dag van release ontvangen? Je kan de Z10 pre-orderen dit zorgt ervoor dat je hem zeker op de 13de in huis hebt!

Share

1 comment

  1. mei 13, 2022 at 1:58 am
    Samir Gafhar

    Ik kijk er naar uit, heb hem ge pre orderd

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top
Selecteer je valuta