Formuler Z10 PRO MAX is dit de beste IPTV-Ontvanger op de huidige markt?

Na het product voor de releasedatum te mogen testen zijn we bij Media4You tot de conclusie gekomen dat dit het beste Formuler kastje tot nu toe is. Formuler heeft zichzelf overtroffen door met een baanbrekend product te komen. Met de Realtek RTD1319 cpu is de Formuler Z10 PRO razendsnel. Het soepele gebruik in combinatie met het 4K UHD beeld maakt de Z10 PRO MAX een must. De Z10 PRO MAX streamt overigens erg zuinig 4K content. Er is dus een minimale bandbreedte nodig om 4K te streamen.

De SD kaart slot maakt zijn rentree bij de Z10 PRO MAX. Zo kan je makkelijk het geheugen uitbreiden van het apparaat. Alhoewel de Z10 PRO MAX zelf al beschikt over 32GB intern geheugen en 4GB DDR4 RAM geheugen is dit een aangename toevoeging van Formuler.

De ergonomische IR afstandbediening is natuurlijk een goede toevoeging. Hij ligt lekker in de hand en is erg gebruiksvriendelijk. Het is een aangename gadget en ook een mooie accessoire voor de huis of slaapkamer.

Natuurlijk zit de MyTv online 2 app inbegrepen. Deze geeft een geheel nieuwe dimensie aan de IPTV ervaring. Je kan onder andere gebruik maken van Live TV, VOD, Tv-Series, opnemen en veel andere functies.

De Formuler Z10 PRO MAX is vanaf begin oktober verkrijgbaar bij ons.

Share

2 comments

  1. oktober 27, 2021 at 1:52 am
    Benyamin.J

    Top apparaat, heel tevreden! Alleen ik heb een vraag hoe kan ik het geheugen uitbreiden ?

  2. oktober 27, 2021 at 2:55 pm
    Media4You

    Hi, Bedankt voor uw bericht. Dat is mogelijk en dat kan zowel met de nieuwe SD kaart slot als de USB 3.0 ingang. Team Media4You

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top
Selecteer je valuta