Formuler Z10 PRO

De Formuler Z10 PRO is een nieuw model van Formuler

Na de langverwachte komst van de Z10 PRO MAX is hier dan zo als wij het bij Media4You noemen de budget variant de Formuler Z10 PRO . Met het 2GB DDR4 RAM geheugen en 16 GB interne geheugen is dit een van de beste modellen die Formuler tot heden heeft uitgebracht. Naast de goede hardware van dit apparaat bezit het apparaat ook over 2 USB ingangen en een SD slot. Met deze opties is het mogelijk om het geheugen uit te breiden en zo eindeloos te genieten van al je multimedia opties.

Dit apparaat wordt gezien als de opvolger van de Formuler Z8. Met de Android 10 software die erop draait zijn er eindeloos veel mogelijkheden met de Z10 PRO. Je kan onder andere gebruik maken van de MyTv online 2 app die eindeloos veel opties biedt voor IPTV. Je kan met de MyTv online 2 app opnemen, terugkijken en nog veel meer. Daarnaast doet de Market app ook zijn rentree. In de market app heb je eindeloos veel apps die je kan download en dit is allemaal zonder account!

Bij de Formuler Z10 PRO zit de ergonomische afstandbediening inbegrepen. De grip is optimaal en het voelt allemaal High end. De IR remote geeft je toegang tot het apparaat maar stelt je ook in staat om de tv te bedienen. Zo kan je het volume hoger en lager zetten en heb je nog vele andere mogelijkheden hierin.

Z10 PRO VS Z8 PRO

De Z10 pro is de opvolger van de Z8 PRO. Er zijn een aantal verschillen tussen beide modellen. Ten eerste doet de SD kaart slot een rentree bij de Z10 Pro, dit was voor het laatst inbegrepen bij de z7+. De software is vernieuwd bij de Z10 PRO deze draait op Android 10 in vergelijking met de Z8 pro die op Android 7.1 draait. De Z10 PRO heeft een ingebouwde Wi-Fi antenne waar de Z8 PRO een externe antenne heeft. Enige minpunt van de Z10 PRO naar de Z8 PRO toe is dat er maar 100 mbps in plaats van 1000 mpbs mogelijk is. Tot slot heeft de Z10 een krachtigere Realtek processor dan het voorgaande model.

De Z10 PRO wordt begin November verwacht.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top
Selecteer je valuta